افزایش مصرف ویتامین D و کلسیم با کاهش احتمال ابتلا به برخي سرطان ها ارتباط دارد.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تأكيد بر اين كه احتمال بروز برخی از سرطانها در افرادی که روزانه ميوه و سبزی مصرف میکنند کمتر است، اظهار داشت: افراد مي توانند برای پيشگيری از سرطان و ساير بيماریهای مزمن، روزانه حداقل 5 واحد از میوهها و سبزیهای متنوع  مصرف كنند.

دكتر زهرا عبداللهي افزود: میوهها و سبزیها حاوی فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسياري از سرطانها ارتباط دارد همچنين ارتباط بين مصرف منابع غذایی حاوي اسيد فوليک مانند حبوبات، اسفناج، و مرکبات، با كاهش انواع سرطانها ثابت شده است.

اين متخصص تغذيه در خصوص عوامل تغذيهای که احتمال بروز سرطان را افزايش میدهند، تصريح كرد: غذاهای پرچرب و مواد غذايی سرخ شده، ابتلا به انواع سرطان را بالا ميبرد اسيدهای چرب ترانس و اشباع در کيک، کلوچه، کراکر، غذاهای حيوانی، مارگارين، روغن سرخ شده، چيپس  خطرناکترين چربیها هستند.

وي ادامه داد: بهتر است چربي مورد نياز خود را از مواد غذايي مانند بادامزميني، ماهي، غذاهاي دريايي، روغن كانولا، روغنهاي گياهي مايع  مثل روغن کنجد و روغن زيتون تامين کنيد./ع2

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.